e-Cestnina

WebEye in mađarska eCestnina

Mi nadaljujemo kot smo načrtovali pri pripravi storitve WebEye, da zagotovimo storitev v polnem obsegu pri poročanju elektronskega cestninjenja, ki bo prišel v veljavo dne 1.julija, 2013 do naših obstoječih in bodočih partnerjev v sodelovanju z Madžarsko državno družbo za upravljanje avtocest (Állami Autópálya Kezelő Zrt.).

 

Elektronsko plačevanje cestnine se širi v Evropi od leta 1990 naprej, in se bo začela tudi na Madžarskem v letošnjem letu. Obstajata dva načina plačevanja cestnine: z relacijsko vozovnico ali na osnovi-GPS, prek poročilnih agentov.

 

Skupina Lambda-Com, eden največjih ponudnikov storitev sistema GPS sledenje vozil na Madžarskem in v srednji Evropi. ki združuje eno od najbolj naprednih tehnologij, čuti svojo dolžnost podpirati učinkovito ustanovitev madžarskega sistema elektronskega cestninjenja. Zato lahko cestni prevozniki z vozili nad 3,5 tone računate na nas kot svoje agente, ki izpolnijo vaša poročila o elektronski cestnini.

 

Naša glavna naloga je zagotavljanje točnih podatkov za tista vozila, ki želijo poročilo o svoji obveznost plačevanja cestnine do SMMC (AAK) s pomočjo našega sistema.

 

Za vse to imamo natančno določeno tehnično ozadje tako v razvoju kot v potrebni infrastrukturi.

 

Obstoječe WebEye enote naših strank so običajno primerne * za pripravo poročil e-cestninjenja.

 

 

Enote v vozilu (OBU-on board unit), ki so potrebne za cestne prevoznike, so vam s hitro in preprosto montažo na voljo tudi s pomočjo naših strokovnjakov. V zvezi z nakupom naprav, vas prosimo, da povpraševanje pošljete preko naših kontaktov spodaj.