e-Cestnina

O podjetju

A Lambda-Com Group

Lambda-Com Ltd., ustanovljena leta 2001, je vodilni na Madžarskem tržišču, v M2M storitev sledenja vozil. Deluje v popolnoma madžarski lasti kot multinacionalna družba, danes ponujamo kompleksne prometne informacijske storitve v 14 evropskih državah. Glavna storitev Lambda Group je lastno razviti, telematski sistem “WebEye rešitev”, ki je zahvaljujoč stalnemu razvoju in inovacijah zraslo v kompleksno rešitev za podporo celotne prevozne dejavnosti.

 

WebEye Slovenija d.o.o. je član Lambda-Com Group. Vodilni storitev Skupine je telematski (Mobile Resource Management) “WebEye rešitev«, ki povečuje varnost prevoza, ki omogoča v realnem času 24/7 analizo gibanja vozil in poti, z uporabo GPS / GPRS tehnologije. Danes je v Evropi opremljenih že več kot 40.000 vozil z WebEye, od katerih jih mi aktivno spremljamo23.000.

 

10 let WebEye Storitev

WebEye storitev sledenje vozil je bila ustanovljena v začetku letu 2000 po zaslugi nove rešitve telematike, ki v kombinaciji z zadnjimi novostmi v lokalizaciji in telekomunikacijskih tehnologijah, na široko odpira velike možnosti za razvoj sistemov za spremljanje vozil in geoinformacijskih aplikacij.

Zahvaljujoč nenehnemu razvoju, je WebEye kmalu presegel osnovne storitve sledenje vozil po periferiji in programskih modulov, ki izpolnjujejo tržne izzive, je zraslo v kompleksno rešitev za podporo celotne transportne dejavnosti. S pomočjo uporabne tehnologije in programskih elementov, ki prikazujejo določene podatke, se lahko operacija (posel) načrtuje, nadzoruje in optimizirana, stroški poslovanja in komunikacije se lahko zmanjšajo. Skozi razvoj in v odgovor na posamezne zahteve, lahko z delovanjem na posebnih operativnih področjih dosežemo večjo kontroliranost.

 

Kaj vam ponuja WebEye?

  • Osnovna rešitev WebEye je najsodobnejši podatki, zanesljivo delovanje GPS-temelj za sledenje vozil. Storitve in funkcije, ki so na voljo za uporabnike – zahvaljujoč desetletju razvijanja in izgradnje trga, smo danes daleč že presegli okvirje standardnega sledenje vozil.
  • WebEye je orodje za učinkovito delovanje in temeljito kontrolo, nujne telematske rešitve za podjetja, ki si prizadevajo za pregledno delovanje, neodvisno od njihovega področja dejavnosti. Sistem pomaga podjetjem z voznim parkom pri vzpostavitvi potrebne preglednosti za upravljanje svoje dejavnosti.
  • Spremljanje vozil v realnem času in hitro in učinkovito komunikacijo z vozniki prispevajo k večji kakovosti pri opravljanju nalog in načrtovanja prevoza. Uporabna razporeditev dragocenih virov se dramatično poveča, medtem ko se “nič plačana” vozila, ki delajo prazne kilometre in ustvarjajo izgube, radikalno zmanjšanje.
  • Za podjetja, ki delajo z vozili, je zmanjšanje porabe goriva glavna naloga, ki zahteva stalno načrtovanje in kreativne ideje. Naše rešitve za spremljanje porabe goriva posreduje podatke, ki bi lahko povzročili znatne prihranke pri stroških, medtem ko je naše merjenje temperature in nadzor tehnologije jamstvo, da so glede na prometne okoliščine vsi podatki hlajenega tovora dokumentirani. Naše enostavne priklopne senzorske naprave in inteligentno odzivanje na procedure alarma pomaga uresničiti varnost in varnostne zahteve za profesionalne prevoze na izjemno raven.
  • Z uporabo WebEye rešitev, lahko spremenite vaše podjetje v bolj dragoceno, bolj učinkovito in uspešno podjetje, ter prikazuje dogodke, povezane z vozili, vozniki ali prevoženim blagom je lahko vaš sistem dejavnosti upravljanje vozil najnovejši in konkurenčen.
  • Naše aplikacije virtualno razširijo pisarno, s pomočjo podatkov, ki prihajajo iz vaših virov gibanja, vaše stacionarne dejavnosti in podpiranja IT aplikacij, ki jih je mogoče sinhronizirati, smo postali združeni.
  • S pomočjo merjenja in oddajanja diagnostičnih podatkov vozila, ohranjati stik z servisno mrežo, postane veliko lažje. Vzdrževanje postaja vse bolj natančeno in učinkovito, ki temeljijo na parametrih, ki so vidni v prenesenih podatkov, s čimer je zagotovljena zaščita vozil in podaljšuje njihovo življenjsko dobo.
  • WebEye je lahko povezovalni člen med pošiljateljem blaga in destinacij, prometnimi centri in vozniki, vozila, blaga in odgovornosti organizacije ali oseb. Podpira spremljanje vozil in zapleten proces upravljanja prometa z najnovejšemi in najsodobnejšemi telematskimi napravami in večnivojsko integracijo.
  • WebEye je zanesljiv partner za prevoznike, špediterje in podjetja, ki upravljajo vozni park, z uporabo naših rešitev, lahko pridobite strokovno priznanje in velik ugled med partnerji, kupci in konkurenti.